joodin logo

Plattsättning

Nytt kakel i badrummet eller en elegant mosaik ovanför köksbänken? Vore det inte trevligt att fräscha upp hallen med ny klinker? Våra erfarna plattsättare hjälper dig från start till mål, med allt från val av material och förberedelser såsom spackling eller slipning till en förstklassigt utförd plattsättning.

Badrum

Är det dags för badrumsrenovering eller ska du bygga nytt? Att skapa ett tjusigt, modernt och funktionellt badrum kan med rätta kallas för en hel vetenskap.  Vid plattsättning måste hänsyn tas inte bara till material och färgkombinationer utan också till tätskikt, rör, stammar, ventilation och mycket annat. Att anlita en certifierad hantverkare med våtrumscertifikat är ofta guld värt, vi är experter på såväl badrum som andra våtrum och vi kan garantera en professionellt utförd plattsättningsentreprenad.

 

Övrig kakel- och klinkersättning

Vi jobbar med alla varianter av kakel och klinker för kök, WC, tvättstugor, groventréer och andra utrymmen. Våra våtrumscertifierade kakelsättare förstår vikten av ett professionellt förberedelsearbete, har full behörighet och står till ditt förfogande.

 

Vad kostar det?

En nöjd kund förutsätter ett rimligt pris. Kontakta något av våra koncernföretag så är vi glada att ge dig ett kostnadsförslag för ditt projekt. Du är varmt välkommen med din förfrågan. Och du som är villa- eller bostadsrättsägare, glöm inte att du får göra ROT-avdrag för vår arbetskostnad!

Certifiering

Bolag inom JOODIN-gruppen följer gemensamma instruktioner och rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi samarbetar med ledande varumärken i golvbranschen, är GVK-certifierade och med i organisationerna Måleriföretagen i Sverige, GBR – som representerar Sveriges bästa golvläggare, återförsäljare och leverantörer, samt Byggföretagen – en bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag som vill bygga Sverige på schyssta grunder.

auktoriserat golvföretag
golvbranschen
GVK
måleriföretagen i sverige
nöjd kund garanti
byggföretagen medlem