joodin logo

Golv

Ska du lägga ett nytt golv eller renovera ett befintligt? Vi hjälper vi dig med både små och stora golvuppdrag i alla rum och ytor. Vi jobbar med allt från trä- och textilgolv till plast- och våtrumsmattor. Vi är ett auktoriserat företag som är anslutet till GBR – Sveriges bästa golvläggare, återförsäljare och leverantörer – samt att vi är våtrumscertifierade och medlemmar i GVK.

Ditt golv är vår hemmaplan

Golvets utseende och känsla är avgörande för hur hela rummet upplevs. Kök, sovrum, vardagsrum, källare och andra rum ställer unika krav på golvets egenskaper och känsla. Vilka färger och material passar bäst med den befintliga inredningen? Vilken typ av slitage kommer golvet utsättas för? Hur reagerar golvet med värmeslingor? Genom vårt gedigna hantverkskunnande kan vi hjälpa dig ta hänsyn till en mängd faktorer för att uppnå ett slutresultat med både behaglig känsla, stilmässig balans och maximal livslängd.

Golvläggning

Våra professionella golvläggare har mångårig erfarenhet av alla typer av golvmaterial och hjälper dig hitta och installera det perfekta golvet för såväl kontorslokaler, industribyggnader eller hemmets alla rum.

 

Golvslipning

Vi har hög kompetens inom slipning och lackning av såväl parkett som massiva trägolv i olika träslag.

 

Våtrumsmattor

Att lägga våtrumsmatta i badrum, tvättstuga eller groventré kräver stor kunskap, både om hantverket och om gällande byggregler. Arbete med flytspackel samt bearbetning med varmluftspistol är några av de krävande moment som vi förfinat under många år.

 

Vad kostar det?

En nöjd kund förutsätter ett rimligt pris. Kontakta något av våra koncernföretag så är vi glada att ge dig ett kostnadsförslag för ditt projekt. Du är varmt välkommen med din förfrågan. Och du som är villa- eller bostadsrättsägare, glöm inte att du får göra ROT-avdrag för vår arbetskostnad!

Certifiering

Bolag inom JOODIN-gruppen följer gemensamma instruktioner och rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi samarbetar med ledande varumärken i golvbranschen, är GVK-certifierade och med i organisationerna Måleriföretagen i Sverige, GBR – som representerar Sveriges bästa golvläggare, återförsäljare och leverantörer, samt Byggföretagen – en bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag som vill bygga Sverige på schyssta grunder.

auktoriserat golvföretag
golvbranschen
GVK
måleriföretagen i sverige
nöjd kund garanti
byggföretagen medlem