joodin logo

Om oss

JOODIN är en koncern verksam inom måleri- och golvbranschen. Bolaget grundades år 2020 av Martin Odin, Sebastian Jakobsson och Tom Olander, alla med rötterna i Småland vilket innebär att JOODIN drivs med småländskt affärsmannaskap och entreprenörsanda. Vi arbetar med ledande varumärken och våra verksamheter drivs av välutbildad personal med årtionden av branscherfarenhet.

VD har ordet

Jag har jobbat i måleri- och golvbranschen i hela mitt vuxna liv. På vägen har jag lärt mig massor om hantverkskunnande, men även om service, professionalitet och bemötande. Det är kundens upplevelse som räknas. Med JOODIN strävar vi efter att skapa Sveriges bästa måleri- och golvkoncern, där vi bygger hållbara serviceföretag för en modern värld. Vi ser stor efterfrågan på våra tjänster och går en spännande framtid till mötes, där vi ska växa tillsammans med våra kunder, anställda och leverantörer!

Martin Odin, VD – JOODIN AB

Sveriges bästa målare och golvläggare

JOODIN verkar inom både byggservice, nyproduktion och privatmarknad. Företaget erbjuder allt ifrån att spackla badrumstak hos privatpersoner, måla kontorsutrymmen för företag, samt utföra större målningsentreprenader för byggbolag. Bland bolagets kunder finns såväl offentlig marknad som privata fastighetsbolag, byggbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

JOODIN-gruppens verksamhet drivs av välutbildad personal, med årtionden av branscherfarenhet. Martin Odin, VD för JOODIN, har själv över 25 års erfarenhet inom måleri- och golvbranschen. Bolaget strävar efter att anställa de bästa målarna och golvläggarna i Sverige, där vi ser till kvalitet före kvantitet.

Vårt hållbarhetsarbete

JOODIN arbetar kontinuerligt med implementerande av en koncernbred hållbarhetspolicy med fokus på miljöområden där bolaget bedöms kunna göra väsentlig skillnad. Några av de områden som vi arbetar med är:

GBR Golvåtervinning

Installationsspillet från alla golv-och väggmaterial av plast omhändertas.

Utsläpp

Undvika utsläpp av potentiellt farliga ämnen i samband med måleri/golvläggning.

Avfallshantering

Ansvarsfullt omhändertagande av material och andra restprodukter, samt följa GBR:s riktlinjer för avfallshantering.

Transporter

Minimerar onödiga transporter och använder bränslesnåla/eldrivna fordon.

 

Certifiering

Bolag inom JOODIN-gruppen följer gemensamma instruktioner och rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi samarbetar med ledande varumärken i golvbranschen, är GVK-certifierade och med i organisationerna Måleriföretagen i Sverige, GBR – som representerar Sveriges bästa golvläggare, återförsäljare och leverantörer, samt Byggföretagen – en bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag som vill bygga Sverige på schyssta grunder.

auktoriserat golvföretag
golvbranschen
GVK
måleriföretagen i sverige
nöjd kund garanti
byggföretagen medlem