joodin logo

Måleri

Inom JOODINs måleriverksamheter finns specialister på många typer av målning, både inomhus och utomhus. Med känsla för stil, kulör och kvalitet ger vi bostäder, kontor och andra lokaler nytt liv. Vi kan hjälpa dig genom hela processen, från färgval och grundarbete till färdigt resultat. Självklart strävar vi efter att utföra alla projekt med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi vill skapa starka intryck, med litet avtryck.

En bred palett av måleritjänster

Kan man måla på tapet? Vilken färgtyp är bäst lämpad för min fasad? I vilka projekt tjänar jag på att sprutmåla? Utan rätt erfarenhet och kompetens kan måleriarbeten lätt bli en komplicerad resa. Våra skickliga målare hjälper dig med såväl stora som små uppdrag inom invändigt och utvändigt måleri samt på alla typer av underlag. Förutom själva målningen kan vi hjälpa till med planering samt slipning, spackling och annat viktigt grundarbete som annars kan skapa problem i efterhand. När vi målar så är vi snabba, noggranna och lyhörda för dina önskemål.

Fasadmålning

En nymålad fasad gör huset fräscht och fint, men skyddar också genom att hålla röta borta. Vi har lång erfarenhet av att planera och genomföra fasadmålningar för bästa resultat. Vi målar trä, plåt- och putsfasader samt detaljer såsom hängrännor, stuprör, portar och dörrar.

 

Tapetsering

Att tapetsera är en konst. Ett snyggt tapetserat rum blir pricken över i, såväl i bostäder som på kontor eller andra arbetsplatser. Vi kan det mesta, från att ge råd kring tapetval till att sätta fondtapeter och att mönsterpassa professionellt. Våra medarbetare har stor erfarenhet av tapetsering på olika ytor och inser vikten av ett gediget grundarbete såsom spackling och slipning.

 

Fönstermålning

Förläng livet på dina fönster! Att måla om eller renovera dina fönster är ofta bra för både plånbok och miljö. Vi målar alla typer av fönster och kan även hjälpa dig laga fönsterbågar, kitta samt måla bleck och karmar.

 

Andra måleritjänster

Inom JOODIN kan vi utföra de flesta målerier inklusive nymålning, renoveringsmålning och våtrumsmålning. Självklart kan vi även måla tak, betonggolv och andra golv, köksluckor och mycket annat.

 

Vad kostar det?

En nöjd kund förutsätter ett rimligt pris. Kontakta något av våra koncernföretag så är vi glada att ge dig ett kostnadsförslag för ditt projekt. Du är varmt välkommen med din förfrågan. Och du som är villa- eller bostadsrättsägare, glöm inte att du får göra ROT-avdrag för vår arbetskostnad!

Certifiering

Bolag inom JOODIN-gruppen följer gemensamma instruktioner och rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi samarbetar med ledande varumärken i golvbranschen, är GVK-certifierade och med i organisationerna Måleriföretagen i Sverige, GBR – som representerar Sveriges bästa golvläggare, återförsäljare och leverantörer, samt Byggföretagen – en bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag som vill bygga Sverige på schyssta grunder.

auktoriserat golvföretag
golvbranschen
GVK
måleriföretagen i sverige
nöjd kund garanti
byggföretagen medlem