joodin logo

JOODIN Måleri & Golv i Växjö

JOODIN Måleri & Golv i Växjö AB grundades år 2000 under namnet Golvgruppen i Växjö AB av Hans Oseen och Dan Nilsson. JOODIN har en lång erfarenhet av branschen och utför alla typer av måleri-, golv- och plattsättningsarbeten för såväl privatpersoner, byggare, fastighetsägare till offentliga beställare i Växjö med omnejd. Alla uppdrag utförs med välutbildad personal där miljö, kvalitet och kostnadseffektivitet är i fokus. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Våra verksamheter

målare

Måleri

Vi erbjuder en bred palett av måleritjänster
för företag, privatpersoner och offentlig
marknad.

LÄS MER

kök golv

Golv

Golventreprenad är vår hemmaplan.
Våra erfarna hantverkare lägger golv
i alla material och rum.

LÄS MER

badrum kakel golv tvättmaskin

Plattsättning

Vi är experter på plattsättning i badrum,
kök, tvättstugor och andra utrymmen.
Vi är nöjda när du är nöjd!

LÄS MER

Rotavdrag

Som villa- eller bostadsrättsägare får du göra ett skatteavdrag, ett så kallat ROT-avdrag, när du anlitar en hantverkare för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av din bostad.

Rotavdraget får sammanlagt uppgå till max 50 000 kronor per person och år. Det finns inget maxbelopp per fastighet, så flera personer kan dela på arbetskostnaden och få rotavdrag i samma bostad. Du kan få rotavdrag med som mest 30 procent av arbetskostnaden. Avdraget gäller inte för material utan endast för arbetskostnaden, till exempel; målning av fasader, golv, tak, väggar och fönster, tapetsering, slipning och byte av golv, kakel- och klinkersättning.

Om du är osäker på hur det fungerar är du välkommen att kontakta oss för hjälpa med att räkna ut hur mycket ROT-avdrag just du har rätt till i varje uppdrag.

Du kan även läsa mer om ROT-avdrag på Skattemyndighetens hemsida.

Vårt hållbarhetsarbete

JOODIN arbetar kontinuerligt med implementerande av en koncernbred hållbarhetspolicy med fokus på miljöområden där bolaget bedöms kunna göra väsentlig skillnad. Några av de områden som vi arbetar med är:

GBR Golvåtervinning

Installationsspillet från alla golv-och väggmaterial av plast omhändertas.

Utsläpp

Undvika utsläpp av potentiellt farliga ämnen i samband med måleri/golvläggning.

Avfallshantering

Ansvarsfullt omhändertagande av material och andra restprodukter, samt följa GBR:s riktlinjer för avfallshantering.

Transporter

Minimerar onödiga transporter och använder bränslesnåla/eldrivna fordon.

 

Certifiering

Bolag inom JOODIN-gruppen följer gemensamma instruktioner och rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi samarbetar med ledande varumärken i golvbranschen, är GVK-certifierade och med i organisationerna Måleriföretagen i Sverige, GBR – som representerar Sveriges bästa golvläggare, återförsäljare och leverantörer, samt Byggföretagen – en bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag som vill bygga Sverige på schyssta grunder.

auktoriserat golvföretag
golvbranschen
GVK
måleriföretagen i sverige
nöjd kund garanti
byggföretagen medlem

JOODIN Måleri och Golv i Växjö

Hjalmar Petris väg 30, 352 46 Växjö
Växel: 0470-76 46 60
Email: