JOODIN Måleri & Golv i Växjö

JOODIN Måleri & Golv i Växjö AB grundades år 2000 under namnet Golvgruppen i Växjö AB av Hans Oseen och Dan Nilsson. JOODIN har en lång erfarenhet av branschen och utför alla typer av måleri-, golv- och plattsättningsarbeten för såväl privatpersoner, byggare, fastighetsägare till offentliga beställare i Växjö med omnejd. Alla uppdrag utförs med välutbildad personal där miljö, kvalitet och kostnadseffektivitet är i fokus. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Specialister inom måleri, golv och plattsättning

Måleri

Vi erbjuder en bred palett av måleritjänster
för företag, privatpersoner och offentlig marknad.

Golv

Golventreprenad är vår hemmaplan.
Våra erfarna hantverkare lägger golv
i alla material och rum.

Plattsättning

Vi är experter på plattsättning i badrum,
kök, tvättstugor och andra utrymmen.
Vi är nöjda när du är nöjd!

ROT-avdrag

Som villaägare och bostadsrättsinnehavare får du göra ett skatteavdrag, s.k. ROT-avdrag, när du anlitar en hantverkare för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av din bostad.

ROT-avdraget ger dig möjlighet till 30% skattereduktion på kostnaden för arbeten upp till 100 000 kr per år. På skatteverket.se kan du lära dig mer om vad som gäller för att göra ett ROT-avdrag.

Certifiering

Bolag inom JOODIN-gruppen följer gemensamma instruktioner och rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi samarbetar med ledande varumärken i golvbranschen, är GVK-certifierade och med i organisationerna Måleriföretagen i Sverige, GBR – som representerar Sveriges bästa golvläggare, återförsäljare och leverantörer, samt Byggföretagen – en bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag som vill bygga Sverige på schyssta grunder.

auktoriserat golvföretag
golvbranschen
GVK
måleriföretagen i sverige
nöjd kund garanti
byggföretagen medlem

Starka intryck – litet avtryck

JOODIN arbetar kontinuerligt med implementerande av en koncernbred hållbarhetspolicy med fokus på miljöområden där bolaget bedöms kunna göra väsentlig skillnad. Några av de områden som vi arbetar med är:

GBR Golvåtervinning

Installationsspillet från alla golv- och väggmaterial av plast omhändertas

Utsläpp

undvika utsläpp av potentiellt farliga ämnen i samband med måleri/golvläggning

Avfallshantering

ansvarsfullt omhändertagande av material och andra restprodukter, samt följa GBR:s riktlinjer för avfallshantering

Transporter

Minimerar onödiga transporter och använder bränslesnåla/eldrivna fordon

Kontakta oss