joodin logo

Göteborgs bästa målare sökes till JOODIN

JOODIN expanderar intensivt – nyckelpersoner sökes till Göteborg

JOODIN befinner sig just nu i en mycket expansiv period. Därför söker vi nu Göteborgs bästa målare, som kompletterar vårt väl sammansvetsade team hos JOODIN Måleri i Göteborg.

Vad vi erbjuder

Som ny medarbetare hos JOODIN är du en viktig nyckelperson i vår starka expansionsfas. Vi får in många nya, spännande uppdrag och söker därför trygga hantverksproffs med gedigen erfarenhet inom måleri. Hos oss har du stora möjligheter att påverka och göra skillnad på riktigt.

På JOODIN månar vi om våra medarbetare. För oss är det viktigt att du trivs och vi strävar därför efter att skapa bästa förutsättningarna för dig att skapa högsta, möjliga kvalitet. Som anställd hos oss får du förmånlig friskvård, goda försäkringar och stora utvecklingsmöjligheter.

 

Om oss

JOODIN AB är en svensk koncern med höga tillväxtambitioner inom måleri- och golvbranschen. Bolaget grundades år 2020 av Martin Odin, Sebastian Jakobsson och Tom Olander i Småland, vilket medför att JOODIN drivs med småländsk entreprenörsanda.

JOODIN-gruppens verksamhet drivs av välutbildad personal, med årtionden av branscherfarenhet. Martin Odin, VD för JOODIN, har själv över 25 års erfarenhet inom måleri- och golvbranschen.

Nu utvecklas koncernen, och vi strävar efter att anställa de bästa målarna och golvläggarna i Sverige.

 

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och tycker om att ta eget ansvar. Du uppskattar en föränderlig vardag och tar gärna egna initiativ. I din roll har du en nöjd kund och ett väl utfört arbete i fokus. Du ser gärna till att både grunden tar form och att slutfinishen får karaktär.

Som person är du självgående, men trivs lika väl med att samarbeta med andra.

 

Om rollen

Som målare hos oss har du en varierande vardag och får olika typer av uppdrag, inom både måleriservice, nyproduktion och privatmarknad.

I dina omväxlande uppgifter kan du få i uppdrag att spackla badrumstak hos privatpersoner, måla kontorsutrymmen för företag, samt utföra större målningsentreprenader för byggbolag. Bland bolagets kunder finns såväl offentlig marknad som privata fastighetsbolag, byggbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

I din roll ingår du i ett nära team som generöst utbyter kunskaper och erfarenheter. Hos oss har vi korta beslutsvägar och det finns stora möjligheter att påverka projekt, från uppstart till slutresultat.

Kvalifikationer

•  Gesällbrev, eller minst 5 års erfarenhet i branschen
•  B-körkort

Information

•  Plats – Göteborg
•  Tjänst – Heltid
•  Start – Omgående, eller efter överenskommelse

Ansökan

Är du Göteborgs bästa målare? Vi går igenom ansökningar och kallar till intervjuer löpande, så skicka gärna in din jobbansökan så snart som möjligt.

Maila ditt CV och personliga brev till Martin Odin, VD på JOODIN, på . Har du frågor om ansökan är du givetvis välkommen att maila, eller ringa på 0733220620.

Varmt välkommen med din ansökan!