joodin logo

Nu söker vi golvläggare till Karlskrona

JOODIN-koncernen fortsätter expandera och söker nu skickliga golvläggare till PRs Måleri i Karlskrona.

Om rollen

Som golvläggare hos oss kommer du att arbeta i omväxlande miljöer och utföra alla typer av golvbeläggningar hos både företag och privatpersoner i Blekinge. Vi följer GVK:s riktlinjer, så har du tidigare erfarenhet inom detta är det meriterande. Vi söker dig som är noggrann och tycker om att ta eget ansvar. Du uppskattar en föränderlig vardag och tar gärna egna initiativ. I din roll har du en nöjd kund och ett väl utfört arbete i fokus. Som person är du självgående, men trivs lika väl med att samarbeta med andra.

På JOODIN månar vi om våra medarbetare. För oss är det viktigt att du trivs och vi strävar därför efter att skapa bästa förutsättningarna för dig att skapa högsta, möjliga kvalitet. Som anställd hos oss får du förmånlig friskvård, goda försäkringar och stora utvecklingsmöjligheter.

Om oss

JOODIN AB är en svensk koncern med höga tillväxtambitioner inom måleri- och golvbranschen. Som ny medarbetare hos JOODIN är du en viktig nyckelperson i vår starka expansionsfas. Vi får in många nya, spännande uppdrag och söker därför trygga hantverksproffs inom måleri och golvläggning. Hos oss har du stora möjligheter att påverka och göra skillnad på riktigt.

Bolaget grundades år 2020 av Martin Odin, Sebastian Jakobsson och Tom Olander i Småland, vilket medför att JOODIN är ett piggt företag som drivs med småländsk entreprenörsanda.

 

Kvalifikationer

•  Gesällbrev, eller minst 5 års erfarenhet i branschen
•  B-körkort

Information

•  Plats – Karlskrona
•  Tjänst – Heltid
•  Start – Omgående, eller efter överenskommelse

Ansökan

Är du vår nästa golvläggare? Vi går igenom ansökningar och kallar till intervjuer löpande, så skicka gärna in din jobbansökan så snart som möjligt.

Maila ditt CV och personliga brev till Martin Odin, VD på JOODIN, på . Har du frågor om ansökan är du givetvis välkommen att maila, eller ringa på 0733220620.

Varmt välkommen med din ansökan!